Tuotteet

Pepe BBQ-grilli

Aito ja alkuperäinen jenkkimalli, jolla savustat ja grillaat samanaikaisesti. Pepe BBQ-grillillä voit myös halstrata ja loimuttaa. Paksu, sukupolvelta toiselle kestävä teräsrunko takaa ruualle tasaisen herkullisen lopputuloksen.

Pepe-savustusuuni

Ammattilaistason savustusuuni, jolla voit valmistaa herkullisen aterian niin kalasta kuin lihastakin. Helppokäyttöinen savustin omalle pihaterassille tai mökille.

Pepe-rosvopaistiuuni

Unelmoitko rosvopaistista? Enää et tarvitse monttua tai muurattua tulipesää. Pepe-rosvopaistiuunilla valmistat huolettomasti tämän suomalaisen perinneruuan. Ainutlaatuinen tuote, jolla voi myös loimuttaa samalla kun rosvopaisti valmistuu.

Pepe-monitoimigrilli

Ammattilaisten kehittämällä hiiligrillillä valmistat kyljykset, pihvit, makkarat, vartaat tai vaikkapa vihannekset. Monitoimigrillillä myös savustat, halstraat ja loimutat suuremmallekin joukolle.

Pepe-tulipesä

Jokaisen kesämökin tai kotipihan peruslaite, jolla voit grillaamisen ohella lämmittää padat ja wokit. Teräksisessä tulipesässä loimuava elävä tuli antaa ruokaan aivan oman arominsa.

Monitoimikärryt

Pihakeittiöistään tutun Pepe-tuoteperheen tuorein jäsen on mainio monitoimikärry. Se sopii vaikkapa kodin terassille, mökille, maatilalle, metsään ja rannalle. Pepe-monitoimikärry on kuin risteytys perinteisistä kottikärryistä ja aurinkotuolista. Ison pyörän (20") ansiosta Pepe-kärryllä on helppo kuljettaa tavaraa ja ihmisiäkin niin mukulakivikaduilla kuin metsäpolulla tai uimarannalla. Pepe-kärryn helposti muunneltava kansi on kestopuuta. 
Pepeen saa lisävarusteeksi mm. aurinkovarjon ja laskualustan 
kesäisiä juomia varten, sekä kyynärnojat ja kärrynlaidat.Matalan painopisteen ansiosta kärry on vakaa ja kevyt käsitellä.